Announcing the Micro:bit Mother's Day Challenge!

Announcing the Micro:bit Mother's Day Challenge!

Hvordan kan micro:bit hjelpe mødre og omsorgspersoner verden rundt til å få en bedre og enklere dag?

La oss innse det, mødre og omsorgspersoner hele verden er flotte. 365 dager i året passer de på familiene sine, at de har det bra og at de har alt de trenger. De er opptatte, geniale mennesker. For å vise takknemlighet for dette, feires morsdag i mer en 46 land verden over. På denne dagen uttrykker man sin kjærlighet for mødre og omsorgspersoner, og takker dem for alt de gjør. Menneskene hos micro:bit Foundation elsker menneskene som tar vare på dem og tenkte, hvordan kan micro:bit gjøre morsdag bedre? Så snart vi stilte spørsmålet visste vi hvem som kunne svare på det - alle de utrolige micro:bit-oppfinnerne der ute.

Derfor er den nye micro:bit-utfordringen "Utfordring: micro:bit for mødre og omsorgspersoner". Vi har tre utfordringer som du kan velge mellom, og vi vil premiere de beste oppfinnelsene. Så, utfordringen fra micro:bit Foundation er:

  • Utfordring 1: Hvordan kan du bruke micro:bit til å fortelle moren eller omsorgspersonen din hvor mye du elsker dem og setter pris på det de gjør?
  • Utfordring 2: Hvordan kan micro:bit gjøre din egen mor eller omsorgspersons dag lettere? Tenk gjennom alt de har å gjøre i løpet av dagen, kunne en micro:bit-oppfinnelse hjelpe dem med gjøremålene?
  • Utfordring 3: Noen steder i verden, for eksempel der hvor vann eller mat eller elektrisitet er vanskelig å få tak i, er det vanskelig å ta vare på familien sin. Hvordan kunne en micro:bit hjulpet mødre og omsorgspersoner på disse stedene til å gjøre det de trenger å få gjort? Tenk på alle menneskene som får vannet sitt fra pumper, hvor elektrisiteten eller Internett ikke alltid er tilgjengelig, så de lager mat på bål eller bruker solkraft eller bruker mobiltelefon for å koble seg på Internett. Hvordan kunne en micro:bit hjulpet dem?

Hvem kan delta?

Alle under 18 år som har en nyttig oppfinnelse for en opptatt mor eller omsorgsperson. Selvsagt har voksne, som lærere, foreldre, besteforeldre, klubb- og dojoledere lov til å hjelpe.

Hvordan blir man med?

Send innlegget ditt med alle vedlegg til challenge@microbit.org med "Challenge" som emne.

Hva må du ha med?

Innsendinger må være oss i hende innen 27. mars 2017. Vinnerne vil bli annonsert innen 10. april 2017.

  • Beskriv ideen din med et dokument, skanning, video eller bilde
  • Ta bilder eller en video av enheten din
  • Inkluder instruksjoner for hvordan hvem som helst kan lage kreasjonen din, inkludert skriptene og hex-fila

Og vinnerne...

Prizes will include micro:bit goodies plus a kit from 4tronix. The winning entries will be published on microbit.org and help build resources and activities for teachers and micro:bit inventors around the globe.

Lykke til!

PS! Vi elsker å få tips, så mens du har fremgang med prosjektet ditt, kan du tweete om det med en beskrivelse og bilde, samt taggen #microbitchallenge og @microbit_edu i tweeten.

Selecting this opens external content from our support system, which adheres to their privacy policy.